degivrare dezghetare

Toate produsele prezentate, pot fi achizitionate din magazinul nostru online: www.e-incalzireelectrica.ro

DEGIVRARE_DEZGHETARE JGHEABURI

Sistemul de dezghetare_degivrare pentru jgheaburi se monteaza cu scopul de a preveni depunerea zapezii si a ghetii in interiorul jgheaburilor.

Prin utilizarea unui astfel de sistem de degivrare se evita ruperea jgheaburilor, datorata depunerilor de zapada si gheata, se evita infiltratiile de apa de pe langa jgheab, pe sub acoperis, deterioarea fatadelor caselor si formarea de turturi.

Se pot evita accidentele cauzate de caderile de zapada, gheata si turturi, pe trotuare si masini.

degivrare_dezghetare_jgheaburi_1 degivrare_dezghetare_jgheaburi_2 degivrare_dezghetare_jgheaburi_3 degivrare_dezghetare_jgheaburi_4 degivrare_dezghetare_jgheaburi_5 degivrare_dezghetare_jgheaburi_6 degivrare_dezghetare_jgheaburi_7 degivrare_dezghetare_jgheaburi_8 degivrare_dezghetare_jgheaburi_9

Cablurile electrice utilizate pentru dezghetarea_degivrarea jgheaburilor sunt cabluri de degivrare speciale, pentru asemenea aplicatii. Cablurile prezinta rezistenta mecanica crescuta, rezistenta la cicluri de temperatura (inghet-dezghet), rezistenta la ultraviolete. Practic, odata montate, aceste cabluri de degivrare nu mai trebuie indepartate.

Cablurile de dezghetare_degivrare sunt cabluri monofilare sau bifilare, cu manta metalica (pentru impamantare). Cablurile pot fi prefabricate la rola (fiecare rola are o anumita lungime si o anumita putere _ aceste cabluri nu se pot taia) sau pot fi cabluri de degivrare cu autoreglare (aceste cabluri de dezghetare se pot taia in functie de lungimea necesara care trebuie dezghetata). Tensiunea de alimentare a cablurilor de dezghetare este de 230V.

degivrare_dezghetare_burlane_12 degivrare_dezghetare_burlane_13 degivrare_dezghetare_burlane_13

Pentru jgheaburi cu diametrul pana la 150mm, puterea minima instalata necesara pentru buna functionare a sistemului de degivrare este 40W/m, iar puterea maxima instalata necesara este 60W/m. In cazul in care jgheabul prezinta forme si dimensiuni atipice, in functie de acestea se face o recalculare a puterii minime ce trebuie instalata si a numarului de treceri in interiorul jgheabului respectiv.

Exemplu : pentru o lungime de jgheab de 10m, puterea minima instalata este de 400 W, iar puterea maxima instalata este de 600W. Bineinteles, datorita faptului ca aceste cabluri sunt prefabricate, la lungimi si puteri exacte, puterea minima si cea maxima pot varia in jurul valorilor recomandate.

Cablurile prefabricate, la rola (lungime si putere) se monteaza in interiorul jgheabului dus-intors . Prinderea se poate face cu ajutorul clemelor speciale din plastic, a platbandelor metalice cu spatii de prindere, a benzilor autoadezive de aluminiu sau a benzilor adezive de bitum cu aluminiu.

degivrare_dezghetare_jgheaburi_10 degivrare_dezghetare_jgheaburi_11 degivrare_dezghetare_jgheaburi_12 degivrare_dezghetare_jgheaburi_13

Garantia cablurilor de degivrare este de 10 ani.

Montajul cablurilor de dezghetare se poate de catre echipele de montaj ale societatii noastre sau de catre echipele de montaj ale benefiarului, sub indrumarea furnizorului.

Sistemele de dezghetare_degivrare pentru jgheaburi pot fi comandate manual (comanda on-off) prin simpla atasare a unui stecher la capatul de alimentare a cablului de degivrare sau prin intermediul unei sigurante automate, sau pot fi comandate automat, prin intermediul unui sistem de comanda automat, compus dintr-un controller de temperatura si umiditate (digital sau analogic) , un senzor de temperatura si un senzor de umiditate.

Copyright © 2023 - SC.CIPEC.SRL, toate drepturile rezervate | Politica Cookie | Politica de Confidentialitate